Protocol Inbraken en Veiligheid Bedrijventerrein Pavijen Culemborg

Altijd zo snel mogelijk aangifte doen – waarom aangifte doen?

Als er bij u wordt ingebroken, er wordt iets van uw terrein gestolen of verduisterd en u meldt dat niet bij de politie, dan is de politie dus nergens van op de hoogte. Wilt u dat de dader wordt gepakt, dan heeft de politie uw aangifte nodig. Een aangifte heeft u ook nodig om uw schade vergoed te krijgen van de verzekering.

Alleen wanneer de politie uw aangifte heeft ontvangen, kan zij een officieel onderzoek starten.

In het kader van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) worden onze camerabeelden beperkt bewaard en door overschrijving gewist. Om eventuele camerabeelden veilig te stellen zal er dus ook zo snel mogelijk melding of aangifte moeten worden gedaan, anders gaan mogelijk bruikbare beelden verloren. De politie is te allen tijde gerechtigd om beelden op te vragen. Hiervoor is met de politie een aparte afspraak gemaakt.

Hoe doet u aangifte?

  • Via internet:  https://www.politie.nl/
  • Telefonisch via 0900-8844 en u vraagt om de politie ter plaatse te komen bij een kapitale inbraak of diefstal waar veel sporen en of schade is
  • Op afspraak aan het bureau (via 0900-8844) Als u een afspraak heeft gemaakt, voorkomt u wachttijden.

Doet u aangifte via internet voor uw bedrijf, dan kunt u gebruik maken van https://www.politie.nl/aangifte-of-melding-doen/aangifte-voor-bedrijven-en-winkeliers.html

Maakt u eerst een account aan waarin u eenmalig uw persoonlijke en bedrijfsgegevens vastlegt. Vervolgens kunt u versneld aangifte doen, de status van uw aangifte volgen en u hebt overzicht van uw eerdere aangiftes.

Na de aangifte bij de politie
Na de aangifte ontvangt u een brief met de vervolgstappen of de mededeling dat er te weinig opsporingsindicatoren zijn. Bij vragen hierover kan de wijkagent Gerard van den Akker worden benaderd via 0900 – 8844.
Hij is ook bereikbaar via:

Let op!! Alleen wanneer de politie uw aangifte heeft ontvangen, kan zij een officieel onderzoek starten.

Braaksporen

Bij braaksporen meldt u uw inbraak altijd aan via 0900 – 8844 en deelt u de politie mede dat er braaksporen zijn. Meldt daarbij ook dat er op de bedrijventerreinen camerabewaking is via Schipper Security in Veenendaal.

info@schippersecurity.nl
0345 – 763777

Onze samenwerkingspartners