Peter-Paul van de Kar is sinds 2 februari 2021 de nieuwe voorzitter van stichting Pavijen. Hij neemt de voorzittershamer over van Henk Visscher, die zich sinds de oprichting in 2002 heeft ingezet voor een schoon en veilig bedrijventerrein.

Peter-Paul van de Kar is directeur-eigenaar van Tradekar International en mede-eigenaar van Tradekar Benelux BV. ´Ons bedrijf zit al heel lang op Pavijen en dat bevalt uitstekend.  Wij hebben in het verleden zeer bewust voor Culemborg gekozen. Ook nu met de aankoop van ons nieuwe pand aan de Ohmweg. Pavijen is een prettig, schoon en veilig bedrijventerrein. Ik vind het ook belangrijk om in een goede omgeving te kunnen ondernemen. Ik wil graag helpen om dat wat al bereikt is in stand te houden met de uitdaging het nog beter, schoner en veiliger te maken´, aldus Van de Kar over zijn voorzittersrol.

Henk Visscher, vanaf het eerste uur betrokken bij stichting Pavijen, draagt het stokje met vertrouwen over aan zijn opvolger. Hij kijkt met plezier terug op zijn tijd bij stichting Pavijen. ´We hebben gezorgd voor een veilig bedrijventerrein met een stabiel werkend camerabeveiligingssysteem dat glasheldere beelden toont. De volgende stap kan zijn om van Pavijen een veilig, schoon, gezond en goed bereikbaar bedrijventerrein te maken.’

Stichting Collectieve Beveiliging Pavijen is in 2002 opgericht om een veilig bedrijventerrein te realiseren. Inmiddels heeft de stichting een bredere doelstelling: een schoon, heel, veilig en bereikbaar bedrijventerrein.

Wie is Peter-Paul van de Kar?

Peter-Paul van de Kar (53 jaar) is geboren in Schiedam en woont in Beusichem met zijn vrouw en drie kinderen. Hij studeerde aan Hotelschool Maastricht en heeft ruime ervaring opgedaan in de hotel- en food business. Het bedrijf Tradekar International is in 1983 door zijn vader opgericht en vanuit kantoor aan huis gestart met 3 medewerkers. Eén medewerker is nog steeds in dienst. Tradekar Benelux BV is een internationale verkooporganisatie en richt zich, vanaf 2006, op de automotive after-market en caravan- en camping gerelateerde producten. Bij de vestiging van Tradekar in Culemborg werken thans 25 medewerkers. Tradekar heeft ook een vestiging in het Duitse Wuppertal, daar werken 95 medewerkers.